Otso työpaikkana

Otso tarjoaa työntekijöilleen työpaikan menestyvässä yrityksessä. Toimimme lähellä asiakasta hyödyntäen alan parhaita menetelmiä ja toimintamalleja. Samanaikaisesti käytössämme ovat CGI:n globaalit resurssit ja tietotaito.

Henkilöstömme osaaminen on alan huippuluokkaa. Työskentely Otsossa on innovatiivista ja työntekijämme pääsevät vaikuttamaan yrityksen kehitykseen. Otsolaiset ovat ketteriä ja joustavia eri tilanteissa; olemme valmiita oman roolimme muuttumiseen, sillä tyytyväiset asiakkaat ovat meille ensiarvoisen tärkeitä.

Olemme ylpeitä työstämme ja arvostamme myös toistemme osaamista. Osoitamme kaikessa toiminnassamme arvostusta kollegoille, asiakkaille, liiketoimintakumppaneille sekä kilpailijoille.

Sonja, määrittely ja testaus

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAloitin ensimmäisten joukossa Otson Lappeenrannan toimipisteellä kesäkuussa 2015. Toimin testauspäällikkönä ja testaajana useissa projekteissa. Työskentelen yhteistyössä asiakkaan, projektipäälliköiden ja kehittäjien kanssa ja suunnittelen, miten ohjelmistoja testataan. Hain Otsoon töihin, koska yritys ja asiakkaiden toimiala kiinnostivat. Minusta oli hienoa, että Lappeenrantaan perustettiin toimipiste, joka työllistää suuren määrän osaajia.

Aiemmin työurallani olen toiminut erilaisissa sovelluskehityksen työtehtävissä, muun muassa koodarina, määrittelijänä ja arkkitehtina. Haluaisin seuraavaksi erikoistua rajapintojen testausautomaatioon, sillä olen tehnyt paljon töitä erilaisten integraatioiden kanssa ja koen, että automatisointi on hyvä keino pitää yllä laatua. Myös integraatioiden määrittelytehtävät kiinnostavat. Otso tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet oman osaamiseni kehittämiseen ja olenkin päässyt projekteihin, jotka vastaavat kiinnostukseni kohteita.

Otsossa parasta on se, että työkavereina on taustoiltaan erilaisia ihmisiä, joita otsolaisuus yhdistää. Lappeenrannan toimipisteessä on erittäin hyvä meininki. Mukavat työkaverit tekevätkin töihin tulosta kivaa joka päivä.

Sami, BI/DW

Työskentelen OtsSami, BI/DWossa sovellusvastaavana pääasiallisesti raportoinnin ja tietovarastoinnin parissa. Sovellusvastuualueenani on sijoituksen tietovarasto BI/DW-alueella.

Sijoituksen tietovarasto toimii laina-, arvopaperi-, kiinteistö- sekä muiden sijoitusinstrumenttien koontipaikkana. Tietovarastoon kerätään tietoa useista eri info-kannoista, minkä jälkeen tietoa jalostetaan ja siitä  tuotetaan raportointia 25 yhtiölle. Pääasiallisena työkaluna on SAS.

Parhaat hetket töissä tulevat siitä, kun näkee, että oma työ tuottaa lisäarvoa asiakkaalle. Polkuja toteutuksen tekoon on monia ja Otsossa annetaan riittävästi vastuuta ratkaisujen hakemiseksi. Saan käyttää omia suunnittelu- sekä toteutusideoitani melko vapaasti, mikä tekee työnteosta mielekästä.

Marko, tuotannonhallinta

Marko, tuotannonhallinta Olen työskennellyt pitkään finanssi- ja vakuutussektorilla erilaisissa ICT-palveluyksiköissä. Kokemusta on kertynyt sovelluskehityksestä sekä asiantuntijana, projektipäällikkönä, esimiehenä ja kehityspäällikkönä toimimisesta.

Otsoon siirryin Tieto-Tapiolasta hyvin samankaltaisella kehityspäällikön toimenkuvalla. Nykyisin työskentelen ICT-tuotantopalveluiden kokonaishallinnan (ITSM) ja konfiguraationhallinnan (CM, CMDB) parissa sekä osallistun asiantuntijana erilaisiin kehityshankkeisiin ja projekteihin. Konfiguraationhallinta on lähellä sydäntäni ja sitä ”virkkaan” yhteistyössä muiden kanssa lähes päivittäin. ICT-palveluhallinnan tueksi olen opiskellut ITILiä ja suorittanut Expertin sertifikaatin. ITIL antaa hyvän viitekehyksen laadukkaaseen ICT-palveluiden toimittamiseen ja yhteisen kielen viestintään eri sidosryhmien kesken.

Otsoon siirtyminen on rikastuttanut ja laajentanut toimenkuvaani. Osana CGI:tä mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen ja työnkiertoon ovat hyvät. Viihdyn työssäni ja siihen vaikuttavat asiantuntevat kollegat, sujuva yhteistyö, mahdollisuus vaikuttaa sekä haastavat ja mielenkiintoiset tehtävät.

Töihin meille?

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään Otsossa, voit katsoa avoimet työpaikkamme CGI:n sivuilta.