Palvelut

Palvelutarjoomastamme vastaa tiiviissä yhteistyössä kolme liiketoimintayksikköä, joika ovat kehittämispalvelut, jatkuvat palvelut ja konsultointi.

Kehittämispalvelut toimittaa vaativat projektit ja kaikki kehitystyöt rautaisella ammattitaidolla asiakkaidemme käyttöön. Jatkuvat palvelut vastaa asiakkaidemme palveluiden häiriöttämästä toiminnasta huolehtimalla sovellusten ja tuotannon tuesta ja ylläpidosta. Konsultointi on mukana kaikessa tarjoamalla monipuolisen liiketoiminnan ja ratkaisujen erityisosaamisensa muiden yksiköidemme ja asiakkaidemme käyttöön.

Tutustu alta tarkemmin palveluihimme!

Jatkuvat palvelut pitää liiketoimintasi liikkeessä

kuvitus-4

Keskitymme siihen, että sovellukset ja palvelut ovat asiakkaamme käytettävissä koko ajan. Vastaamme liiketoimintasovellusten häiriöttömästä toiminnasta, jotta asiakkaamme voi keskittyä liiketoimintaansa.

 

Vastuullamme on tällä hetkellä noin 120 sovellusta.

 

Osaamisemme muodostuu laajasta joukosta sovellus- ja teknologia-asiantuntijoita, joista useimmilla on pitkä kokemus asiakasympäristöstämme. Meille on kertynyt vuosien saatossa syvällinen tuntemus asiakkaidemme toiminnasta – ymmärrämme kokonaisuuden ja ymmärrämme syy-seuraussuhteet

Lisää...

Kehittämispalvelut vie projektin maaliin aikataulun ja budjetin puitteissa

palkkiointijärjestelmä

Kehittämispalveluissa me vastaamme LTC-Otson projektitoimituksista ja kehitystöistä. Toteutamme projektit asiakkaillemme sovitussa aikataulussa, kustannustehokkaasti ja laadukkaasti.

 

Tunnemme vakuutus- ja finanssialan asiakkaidemme liiketoiminnan prosessit. Siihen yhdistetty monipuolinen teknologia- ja projektiosaamisemme pitävät huolen, että toimittamamme järjestelmät vastaavat asiakkaamme liiketoiminnan tavoitteita ja tarpeita.

 

Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua järjestelmien pienkehityksestä aina suuriin integraatio- ja järjestelmäprojekteihin. Projektisalkussamme on vuoden aikana yli 50 mittavaa projektia ja useita satoja pienkehitystöitä.

Lisää...

Konsultointi tarjoaa vastaukset liiketoimintasi keskeisiin kysymyksiin

LTC-Otson konsultointiyksikkönä olemme käytännössä mukana kaikessa, mitä Otso tekee. Riennämme myynnin tueksi tarjousvalmisteluissa. Osallistumme määrittelyyn ja tarjoamme erityisosaamisemme tietojärjestelmien arkkitehtuuriin. Tietoturva ja testaaminen ovat leipälajejamme.

 

Liiketoimintakonsulttimme puolestaan ovat kuin paikallisia kopioita asiakkaistamme. He huolehtivat, että asiakkaan liiketoiminnan tavoitteet ohjaavat aina tekemisiämme. Meissä onkin se hyvä puoli, että ymmärrämme sekä liiketoimintaa että järjestelmiä. Puhumme liiketoiminnalle liiketoimintaa ja IT:lle IT:tä.

Lisää...